En tisdag i mängden…

Ja, så har det gått ytterligare en vecka och jag har givetvis inte hunnit skriva ngt. Eller, hunnit och hunnit….det har väl tagit emot lite oxå, har liksom inte haft ngt att blogga om. Har väl inte det nu heller men jag beslutade mig ändå för att skriva ner nga rader.

Helgen var bra med ett efterlängtat besök av älsklingen på fredagskvällen. På lördagen var vi på dop av Bonnie som är våra kära vänners dotter. Så fint och såååååå smittosamt, vi vill oxå ha barn :) (bilder kommer senare). Lördagskvällen spenderade vi på Gennys i stan som har en helt fantastisk sushi…rekommenderas stark!!!! På söndagen gick vi på körkonsert i kulturens hus men det var vi lite missnöjda med. Deras röster bar inte riktigt och det kändes väldigt tamt.

Ikväll efter jobbet träffade jag min vän Sara.K och vi tjattrade lite om allt och inget. Det var såå länge sen sist (shamilas bröllop om jag inte minns fel) så det var toppen. Imorgon ska jag och Shamila till Inpuls och kolla in deras nya lokaler med ett spinningpass. Jobbigt men skönt :)

 Over and out!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *