Dagen började inte bra.

Dsc012232Ja, jag vaknade… Och sen var den dagen förstörd. Blev försenad till jobbet eftersom jag åkte från Luleå för sent. Ringde och förvarnade att jag skulle bli några minuter sen. Eftersom Dito vägrat göra nummer två så var jag tvungen att stanna efter vägen när hon verkade orolig, men inte ville hon göra nåt för det… Nej, hon väntade glatt tills vi kom hem och hon fick gå på sin vanliga plats på våran gräsmatta. Jag skulle bara snabbt in och lämna Dito när jag upptäcker att jag inte hittar nyckeln. Så jag river ut alla väskor och går igenom hela bilen, och alla fickor på alla kläder jag hade haft med mig… Nej, hittar ingen. Ringer min mor… Nej, inte nåt svar. Ringer mormor… Hon var hemma och kunde låsa upp hemma hos min mor så att jag kunde hämta extranyckeln, släppa in Dito och sen åka på jobbet. Allt detta självklart medans man har grymt ont i magen och hela tiden funderat på var närmaste toalett är. Nej, dagen började inte bra. Hoppas den fortsätter bättre.
Eftersom Dito inte fått nån promenad att prata om idag på morgonen så befarar jag ju, pessimistisk som jag är idag, att hon kommer att gå hårt på väggen idag igen. Blä.


One thought on “Dagen började inte bra.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *