Spinningen över

Åhh så skönt. En timmes spinning till ända. Nu har jag förtjänat lite slöande framför TVn. Jag ska göra mig en latte, se lite TV, gå ut med hundarna, och sen ta en tidig kväll idag igen. Igår gick jag och lade mig halv tio eller nåt sånt. Jag sov nästan ända till halv åtta på morgonen. Behöver sova och vända till dygnet igen om jag ska orka ut på morgonpromenaderna. Tror att Alice ska få stanna i Luleå nästa vecka om det går bra. Ditos träning kommer i skymundan. Det är svårt att ta sig för att gå ut med dem en och en. Då blir det ju bara korta svängar, har ju inte hur mycket tid som helst över på kvällarna. ;)
Styrketräningen har jag lagt på is och fortsätter satsa på kondition och på att gå ner dom där sista kilona i vikt för att sen börja styrketräna. Det känns som att jag står väldigt still. Harvar på och pendlar upp och ner runt 81kg. Jag bara måste nå mitt mål snart. ;)
Min kollega hade förresten ett bra uttryck idag på spinningen. Han kände sig lika smidig som en dajm. Då var det då väldigt kul. ;) Nu flinar man väl bara lite smått. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *