Försovning och strävhårig tax.

Jag försov mig idag. Inte så att jag kom för sent till jobbet (iaf inte mer än 10min. ;), men hundarna fick en kort promenad. Vi träffade iaf en strävhårig tax som bor en gata ner. Balder tror jag den heter. Helhäftig tax. Tror att alla tre hundarna skulle kunna riva loss rejält om de fick. Så de fick busa en liten stund iaf innan vi gick vidare.
Nu håller Dito på att försöka få ut lite småkulor ur en sån där boll med ett litet hål i, som man fyller med mat. Alice har ju aldrig förstått sig på den, men nu går hon efter Dito och snor kulorna direkt hon kommer åt när dom ramlar ur bollen. Smart Alice. ;)

Fick inbjudan till whiskyprovning nu på fredag dessutom… Synd att jag inte kan fara. Vi skall till Luleå på dop hos våra vänner Shamila och Jens. Bonnie skall döpas. Sen så blir det väl en massa mat och andra trevligheter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *