Coolt.

Såg just nu att jag helt plötsligt fyrdubblat besöksstatistiken pga förra inlägget. Det fungerar alltså. Sådär. Nog med såna experiment. ;) Ikväll blev det en timmes spinning, ut med hundarna och nu är jag helt död. Lite telefon med älsklingen hann jag också med, och nu äter jag en filtallrik till America’s got talent på TV. Hundarna har somnat redan och jag håller på att göra det själv också. Imorgon blir det hundkurs och Dito ska få visa hur duktig hon är på att gå fint/gå fot. Sen är det bara en dag tills jag får träffa min älskade sambo igen. Bäst att gå isäng nu. Godnatt


2 thoughts on “Coolt.”

  1. Nej… Amerika….. :) Så det så. Däremot kanske det inte stämmer på ett annat inlägg jag skrivit, men det var America’s got talent jag såg på. ;) Det andra inlägget var nog lite mer på skämt skulle jag tro. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *