Nu är det FF.

Flickfritt var ordet. Eller egentligen inte. Alice och Dito håller mig sällskap, och det är ju bra det. Skulle nog bli tomt och tyst här hemma annars. Ännu en gång blir det nya tag med hälsan från och med imorgon. Man har sagt det så många gånger tidigare och jag säger det igen. Ska bli trevligt att komma igång med träningen, börja äta mer rätt, komma ut på morgonpromenader, som jag ju nu faktiskt inte har nåt val med eftersom hundarna måste ut hursomhelst.
Nu är iaf tanken att det ska bli en promenad varje morgon på 45min-1tim samt träning hemma eller på gymmet 4-5ggr/vecka. Ska komma igång med träningsprogrammet igen och att börja äta bättre. Måste ju hem på luncherna för att ta ut hundarna en kortis. Enklare att tvinga sig att inte gå ut och äta onyttig (och dyr) mat ute på restaurang. Kommer att bli bra både för hälsa och plånbok. ;)
Visst, har “börjat om” många gånger vid det här laget, men så länge det funkar och faktiskt pekar åt rätt håll så ska man ju inte klaga.
Målet, om man nu ska prata om nåt sånt så är det att gå ner ett par kilo till. Se till att öka min vätskenivå och sänka fettprocenten i kroppen (som man ju såklart kan mäta med vår nya våg som mäter både vätska och fettprocent. ;) ) Öka konditionen hoppas jag få på köpet. Sen fortsätta att styrketräna och lägga på mig lite muskler istället.

Nu ska jag sova, vilket också hör till målet under dom här veckorna, att sova längre nätter och vara mer utvilad. Godnatt godnatt. Imorgon börjar jag jobba igen och då ska man ju fara pigg och rask. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *