Stövlar för breda vader :)

Jaaaa!!!! Äntligen har jag hittat en superbra sida där man kan beställa stövlar som passar oss tjejer med bredare vader. Älskar stövlar men kan tyvärr inte ha nga pga mina stora (tjocka) vader. Nu finns det alltså bot på det, man får dock betala en rejäl slant för dom. Kolla in utbudet på www.duoboots.se. Jag vill ha dom här2-casual-elba-1.jpg


4 thoughts on “Stövlar för breda vader :)”

  1. Nu skriver jag på ett gammalt inlägg, men jag har märkt att det är så många som söker efter stövlar med breda vader. Vi försöker ha ett så brett sortiment som möjligt med stövlar som passar breda fötter, vader och anklar.. Välkommen att hälsa på: http://www.skotornet.se

    Butiken har funnits ett tag men webshopen är ganska ny så vi fyller fortfarande på med massor med varor.. Snart kommer även höstmodet *ler*

    Ha en underbar Sommar!

    1. Hej Jag undrar var butiken skotornet finns gammalt inlägg som sagt.. du kan nå mig på Loppis Återanvänd på facebook
      Mvh Inger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *