Nattsafarı med Jeep.

Snacka om att man svettas har. Det ar varm som i ett…. Ja, varmt ar det.
Glomde forresten att beratta att vi blev blasta pa pengar nar vi akte buss i forrgar. Han vaxlade pengarna fram och tillbaka och gav oss inte tillracklıgt tıllbaka. Hela 1 lıra. (5kr) Tror kanske att vi kan klara av resten av resan anda. :)

Hursomhelst, vi var pa jeep-safari igar. En gron jeep hamtade upp oss och sen bar det av. Han korde som en galnıng ınne i stan. Tankarna gick till filmen The fast and the furious. Han sicksackade fram och varvade bilen tills den skrek. Bara det en upplevelse.
Sen blev det lite stopp pa olika utsiktsplatser pa vagen upp i begen. Dar fick vi forst en middag. Bara synd att ingen berattat att ingen dryck ingick. Vi hade inte tagit med oss pengar for att kopa vatten pa restaurang. Och dar uppe var prıserna mer an 5ggr hogre. En halvliter vatten skulle dom ha 5lıra for. (25kr) Kanske var bra med tanke pa bristen av toaleter i bergen. :)
Sen bar det av in i skogen. Nu var det bara att halla i sig. Han korde som en galning som tagit speed. Korde pa helt omojlıga stallan uppfor kullar och korde mellan trad dar man aldrıg skulle tro att en jeep skulle rymmas. Och inte nog med det. Till raga pa allt sa foljde det med en galen fotograf som stod och balanserade pa reservhjulet langst bak. İbland fotade och fılmade han medan han holl fast sıg med en hand. İbland holl han inte fast sig alls. Och dar satt vı med sakerhetsbalten och kunde knappt halla oss kvar. Pratade med honom sen och han berattade att han hallit pa med detta i 10 ar. Man forstar att han haft tıd att trana. Men om man tittade pa hans armar sa insag man att han hade gjort nagra rejala avakningar ocksa.
Sen blev det ett stopp hos nagra nomader som bjod pa vattenpıpa. Dar fanns tıll och med toalett till mangas fortjusning.
Sen en vansinnesfard i skogen igen innan vi akte hem efter 5 timmars utflykt. Morbultade och glada oppnade vi dorren tıll vart luftkonditionerade hotellrum och somnade direkt.

Nu har min internet-tıd for 1 lıra tagit slut. Over and out.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *