Turkiet – Alanya

Det fanns faktıskt en dator med internet pa hotellet. Sa jag kan ju iaf blogga nan gang under veckan. Lite ointelligent tycker jag det ar dock att ha ett turkiskt wındows pa ett hotell. :) Sa nı far halla tıll godo med lıte konstıga tecken och inga svenska tecken.

Ja vad ska man saga? Detta ar helt underbart. Vı kom ju hit i sondags och vi fick da veta att det varit 52 grader varmt under dagen. Efter tva timmars resa hamnade vi pa hotellet. Vi hade ju pratat tidigare nar vi laste i katalogen att det vore trevligt om vı hamnade pa Risus hotel eftersom det sag helt klart bast ut. Glada blev vi nar vi fick veta att vi hamnat pa ett 4-stjarnigt hotell som hette Risus.
Nu ska man kanske tillagga att ett hogstandardhotell i alanya inte haller samma standard som ett i sverige. Trevligt lage och nara till det masta, men man tycker att man borde fa toalettpapper iaf pa ett sant har hotell. Nej, papper far man kopa pa snabbkopet ett kvarter bort. Hehe. İngen fara men anda.
Vı har borjat veckan med att vara en hel del i poolen. Otroligt skont med lite svalka i denna varme.
Pa kvallarna har vi varıt ute pa restauranger och provat alla lackerheter. Bland annat at vi pa en mexikansk restaurang som hade bland det godaste kottet jag nansin smakat. Ock igar var vi in till centrum och at pa en rıktıgt fın restaurang. Kocken drog fram ett bord med en gasolplatta och flamberade oxfile vid bordet. Kanongott blev det och jag tog saklart en massa bilder pa eldsflammorna. :)
İdag ska vi ta det lugnt och vila fran solen lite. Ska ladda infor en jeep-safari inatt. Vi har bokat in oss pa en safaritur med jeep uppe i bergen. Ska bli intressant att se vad det ar.
Sen har vi absolut inget planerat infor resten av veckan. Vi skall iaf ta en vanda till havet och bada och sen har vi planerat att ata gott resten av veckan.
Vad jag forstar sa ar det ınte dırekt bra vader i skelleftea, men jag kan lugna er med att vi tar ıgen det har istallet. :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *