Lördag

Bild 1-3I morgon gäller det. Då åker vi till… Tadaaa… Turkiet! ;)
Har just vaknat och sitter med en kopp kaffe och slösurfar lite. Hamnade på aktiesidor och inser ju att det har gått riktigt skitkasst för mina aktier på sista tiden, trots att det gick upp rätt mycket igår. Hyffsat skakig kurva. Men jag intalar mig hela tiden att det är ett långsiktigt projekt. Och det är det ju, men det känns ändå lite segt att se att det har försvunnit 7000kr från aktieportföljen på några veckor.
Idag ska vi iaf åka hem igen. Får se om vi stannar på Paltzerian på vägen för en lunch. Kan verkligen rekommendera Paltzerian. Inte så ofta man annars får äta gräddstuvad palt, wokad palt, friterad palt, palt med västerbottensost osv osv. De har många roliga rätter på menyn. Och allt jag provat hittills har varit otroligt gott.
När vi kommer hem så är det packning inför morgondagen, tvätta kläder, åka till skråmträsk för att lämna Dito och sen ska vi bara ladda inför resan. ;) Alice skall stanna här i Luleå och bli bortskämd..

Jag har placerat min blogg i Skellefteå på bloggkartan.se. Det vore kul om fler gjorde det. Intressant att se om det är nån man känner som bloggar. Just nu är det väldigt få som är registrerade där. Tror inte det är så många som bloggar som har satt sig in i vad det innebär att pinga tex.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *