Suck hundkiss överallt.

Dsc00445Jag får inte blogga om vad jag vill. ;) Jag får heller inte lägga ut bilder på vad jag vill. Allt enligt Lindas önskemål. ;)
Hon har förresten köpt en ny bikini som var snygg. Den fick jag inte visa. Inte med hon i den iaf. Jaja, jag får väl titta på den hela dagarna i Turkiet. ;)

Annars så har det väl inte hänt så mycket. Linda somnade ett par gånger under CSI och fick sen en jätterush med energi så jag blir alldeles matt och känner att jag måste blogga istället. Dito har inte visat sig från sin bästa sida idag. Eller så är det bara vi som läser hennes signaler dåligt. Antagligen det senare. Hon har kissat inne två gånger… Och hon har varit orolig…. Eller så är det så att hon var orolig för att hon var kissnödig, och vi var helt oförstående… Antagligen det senare som sagt. Ibland har hon ett otroligt knip och behöver inte gå ut på länge, andra dagar kommer man i osynk och man missar varenda gång hon vill ut.
Jaja, hon är duktig ändå. Vi träffade en ettårig tax ute idag när vi var ute och gick. Den var “faktiskt” riktigt trevlig. Har lite dåliga erfarenheter av taxar. Den sa inte ett knyst utan var bara jätteglad och började busa med Dito direkt. Alice ville inte direkt vara helt tyst utan hon hade en del att säga till om.
Imorgon blir det Luleå. Det ska bli trevligt. Trivs i Luleå. Ett lugnt tempo och mycket trevliga människor. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo i Luleå i framtiden om jobb och sådant skulle stämma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *