Livet leker verkligen.

MainJag mår verkligen bra nu. Det känns skönt. Semester, bra väder, om än lite väl varmt för att det skall vara riktigt njutbart och allmänt skönt. Hade en kanonkväll igår med min älskling. Vi grillade på balkongen och tog sen en öl ute. Klart trevligt.
Tidigare under kvällen var vi och åt en mjukglass på ICA Kvantum. Alltså, bergsbyglassen har fått en konkurrent. Inte i storlek, men i smak. Riktigt god. Bäst i stan hittills. Bergsbyglassen kommer på andra plats. Däremot om man pratar storlek, som ju faktiskt oavsett vad folk säger, har betydelse så vinner Bergsbyn med hästlängder. Men å andra sidan så kostar dom bara 10kr på kvantum….
Oj vad entusiastisk jag låter över glassar. Glass är gott och jag utnämner mig härmed till legitimerad mjukglassconneseur och samnordisk mästare i mjukglass. :)
Idag försöker jag som vanligt göra så lite som möjligt, men jag hamnade ändå på stan med Linda eftersom hon skulle klippa sig. Riktigt cool blev hon. Jag har en snygg flickvän. ;) Vi åt på waynes (ovanligt… suck.. ;) ) och sen gick jag på stan och strosade. Slutade med att jag köpte ett par hantlar för 49kr och ett par solglasögon. Klart med investeringar för idag med andra org. Nu har vi just kommit hem och Linda har kladdat in färg i håret för tillfället. Svart ska det bli.
Nu ska jag söka efter TV-serien Dexter och se om det har kommit nåt nytt avsnitt från säsong två. En klar rekommendation.

Dagens låttips:
The final frontier from the album “The Great Explorers” by Frank Gambale


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *