Blä för glass.

Bild 4Måste bara få gnälla av mig lite. Här försöker man vara duktig och äta nyttigt osv och så plockar man fram ett glasspaket. När paketet är slut undrar man vad man håller på med. Man nästan hetsäter bara för att det är gott. Eller iaf så intalar man sig det. Två minuter efteråt ångrar man sig och känner sig sen uppsvullen resten av kvällen. Nej. Man måste helt enkelt se till att inte köpa hem sånt som inte är nyttigt. Men nu är paketet slut och nu ska jag bannemig hålla mig ifrån sånt ett tag. Så det så.
Läste på Lindas blogg om sushi och nu blev man ju sugen på det också. Som tur är så hör ju sushi till en av de nyttigare maträtter man kan äta. Måste nog se till att köpa hem så jag kan göra egen sushi. Det är inte så svårt faktiskt. Och det blir otroligt gott. Tar bara lite tid eftersom riset dels ska stå och dra, kokas, blandas med risvinäger, och svalna…. Och sen ska man forma sushibitarna också. Men gott blir det.
Sen har ju aktierna gått upp igen också. Det gillas. Nu är jag snart ikapp det som gick ner för ett tag sen. Volvo ökade drygt 5% idag och fonderna har också gått bra. Det är bra. Inte för att man ser pengarna direkt, men den här månaden har inte varit så kul ekonomiskt så det känns bra att det inte går nedåt. Får hoppas nästa månad blir bättre. Det är tråkigt att inte ha pengar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *